chevron_left Полезна информация

Гратисен период до 60 дни + 0% оскъпяване? Възможно е!

Парите отново не стигат? Имаш нужда от бързо захранване на сметката? Сигурни сме, че знаеш за възможностите, които бързият онлайн кредит предлага. Но също толкова сигурни сме и че не искаш оскъпяване. Няма проблем! За теб сега предлагаме кредит с 0% лихва и 0% такси – връщаш толкова, колкото си взел! Само с няколко клика бързият заем се одобрява, а ти спасяваш положението с пари до заплата.

Предстоят празници – време за почивка в компанията на близки и приятели. С гратисния период до цели 60 дни, който е на твое разположение за всеки първи кредит СУПЕР ЕКСПРЕС, заявен до 31.12.2019, ще имаш време за нещата и хората, които са важни за теб.

А най-хубавото е, че безлихвен заем по продукт СУПЕР ЕКСПРЕС можеш да вземеш бързо и лесно онлайн. Пълните условия можеш да намериш тук.

Имаме и още нещо специално за теб! Заявявайки кредит между 18.11 и 19.12, участваш и в голямата ни томбола с подаръци, сред които iPhone 11, TV LG 49’’, Playstation 4 и 20 ваучера за пазаруване в супермаркет! Готов ли си за една различна Коледа? Виж повече за томболата тук.

Наслади се на празниците пълноценно и остави тревогите настрана с Credito.bg. Всички наши предложения за бърз кредит и кредит до заплата можеш да намериш тук.